Warning: Declaration of siste::run($antall, $svar, $forum = '', $class = '') should be compatible with hentInnlegg::run() in /customers/f/d/5/skvupp.com/httpd.www/siste.php on line 11 Warning: session_start(): Cannot start session when headers already sent in /customers/f/d/5/skvupp.com/httpd.www/index.php on line 24 Yngves grnne hjemmeside

Forsiden

Forum

Risk

Hjernevask

The battle of the big room

 

Siste nytt fra Skvuppfestivalen:

Skvuppfestivalen

Loading...

Karbon
Dette er den fineste logoen jeg kunne f til p mitt budsjett
Derrick

 

Sprellegutten Sndag 2.2.14 12:04

Jeg må offentliggjøre på denne siden at jeg har blitt far til en sprellemann. En gif-animasjon sier mer enn 873 ord!

Les/skriv svar p innleggHvorfor jeg både hater og kjøper dummiesbøker. Lrdag 26.1.13 12:12

Har du noen gang kjøpt en dummies-bok, lest de første hundre sidene før du ikke gadd mer? I såfall er du som meg. Jeg har kjøpt en haug med dummiesbøker som står og støver ned i bokhylla. Så hvorfor kjøpte jeg dem i utgangspunktet? Svaret er at jeg på et eller annet tidspunkt har hatt lyst til å lære noe nytt og siden jeg ikke kunne noe fra før om emnet, har jeg følt meg som en dummie. Problemet er at selv om jeg har følt meg som en dummie, så var jeg ikke noen dummie. Jeg forvekslet bare nybegynner med dummie.

Problemet er at dummies-bøkene holder det de lover, de antar at den som kjøper bøkene ikke er i stand til å tenke selv. Derfor oppererer de med oppskrifter på over ti punkter for hvordan man skal gjøre de enkleste ting i et ganske selvforklarende program. Jeg kjøpte nylig en dummiesbok der hver av disse oppskriftene (vet ikke om jeg overdriver hvis jeg tipper at det er over 50 oppskrifter i boka), der hver eneste liste ender med: Click Save & Close Button. Du skal være rimelig idiot hvis du ikke skjønner etter den 3. oppskriften at du må huske å lagre.

Boka jeg nylig kjøpte het Joomla! for Dummies, men eksempelet kunne vært fra en hvilken som helst Dummies-bok: Du blir forklart hva du skal gjøre, punkt for punkt. Du skal ha mye tålmodighet hvis du ikke blir lei og gir opp. Feilen er ikke at boka tar ting for bunn, det er jo det man forventer, problemet er at boka antar at leseren ikke kan tenke. Det vil si at leseren rett og slett er en dummie. Ingen mennesker er dummier, men det er svært menneskelig å føle seg som en dummie. Vi forveksler bare uerfarenhet med å være en dummie.

Her ligger suksessoppskriften til grunnleggerne av Dummies-serien: Mange føler seg som en dummie, derfor kjøper de bøkene. At folk innser at boka ikke er for dem, og dermed lar vær å fullføre, spiller ikke noen rolle siden boka allerede er kjøpt og betalt for. Fantastiske forretningsidè!

Så neste gang du vurderer å kjøpe en dummie-bok: Ikke gjør det, den er ikke skrevet for deg. Du er en nybegynner, ikke en dummie.
Les/skriv svar p innleggOpplysningsrock Onsdag 19.9.12 18:11

Det er på tide å skrive litt om Opplysningsrock på denne siden. Opplysningsrock er et band inspirert av holdningskampanjene vi alle har fått erfare opp gjennom vår oppvekst. Bandet er beinharde moralister med sterkt samfunnsengasjement. Tekster er kompromissløse i sitt budskap og fulle av sterke virkemidler i sin kamp mot prostitusjon, narkotika, fyllekjøring og alt annet som strider med norske lover. Opplysningsrocks sterke budskap er at de til enhver tid regjerende myndigheter vet hva de driver med og uten deres rettningslinjer blir det anarki og helvete.

Bandmedlemmer:
Yngve Eriksen - vokal
Atle Håland - gitar, kor
Johanne Halvorsen - bass, kor
Nils Olav Berge - Trommeapp

Her er to sanger fra vår opptreden på Skvuppfestivalen 2012.

Ørjan Moen sluttet i bandet høsten 2011. Før det fikk vi spilt inn noen sanger på Myspace:

http://www.myspace.com/opplysning
Yngve
Les/skriv svar p innleggNoe! Sndag 16.9.12 19:04

Ajajaj, dette var krise. Her relanserer jeg skvupp.com med brask og bram og så skjer det plutselig ikke noe her lenger. Jeg må med dette ta meg i nakken og skrive noe. Hvis jeg forlanger høy kvalitet på det jeg skriver, så vil det jo aldri bli skrevet noe. Så derfor skriver jeg herved noe på skvupp.com. Man spør seg kanskje hva jeg har drevet med i det siste og svaret er ganske enkelt: Jeg har vært forskjølet. For den som føller med er det svært mange for tiden som er forskjølet. For to uker siden var forskjølelsen så ille at jeg lå rett ut på sofaen, dagen etter var jeg blitt så mye bedre at jeg i det minste klarte å henge med på en hel episode Jessica Fletcher. Det slår meg hvor sarkastiske, slemme og dumme de ordentlige politimennene er i forhold til Jessica Fletcher. Ikke rart at hun er ugift, jeg tror hun er litt for bedrevitersk. At hun har rett, er ikke nødvendigvis noen formildende omstendighet. Se det, der fikk jeg faktisk skrevet noe. Jeg lover å skrive noe mer snart. Inntil da kan dere kose dere med nettutgaven av lemmings:

http://www.elizium.nu/scripts/lemmings/
Yngve
Les/skriv svar p innleggFornøyd Per Sandberg skryter av regjeringen Lrdag 1.9.12 10:05

Artikkelen du aldri kommer til å lese:

PER SANDBERG SKRYTER AV REGJERINGEN
Per Sandberg er strålende fornøyd med landbruksmeldingen som regjeringen Stoltenberg la fram denne uken.
- Hvilket mesterlig politisk håndverk, skryter den profilerte FrP-politikeren.

Selv om noen har påpekt enkelte mangler i det 350-sider lange dokumentet, henger ikke Sandberg seg opp i dette:
- Når man produserer et så stort dokument på så kort tid, skulle det bare mangle om det ikke var noe småpirk å rette opp, sier en overbærende Sandberg. - Selvfølgelig skulle man ønske at alt var perfekt, men vi må jo erkjenne at vi alle er mennesker og at det er menneskelig å feile. At landbruksmeldingen faktisk inneholder så få feil, er intet annet enn imponerende. Det skal bli en glede for FrP å samarbeide videre med regjeringen om et slikt godt fundament for landets beste.

- Skvikter du ikke nå din oppgave som opposisjonspolitiker ved å være så positiv? Er det ikke din oppgave å påpeke feil og mangler i regjeringen?
- Det er vår oppgave å være korreksjon til regjeringen, ja. Men det er også vår oppgave å være konstruktive og bli tatt på alvor. Dersom vi henger oss opp i alle smådetaljer, kan det se ut som om vi bare klager for å klage. Da er det jo ingen som vil ta oss på alvor.

Denne positivitet fra Sandberg undrer oss og vi spør han derfor om dette betyr at han oppfordrer folk til å stemme rødgrønt ved neste valg, noe som får stortingspolitikeren til å trekke på smilebåndet:
- Nei, jeg mener fortsatt at Fremskrittspartiet har den beste politikken i det store og hele, men vi må jo få lov til å gi motparten noen poeng også. Det er jo ikke mulig å være best og ha rett i absolutt alt, sier en ydmyk Per Sandberg.
Les/skriv svar p innlegg 4 svarSkvupp.com gjenreises! Lrdag 1.9.12 08:37

Skvupp.com gjenreises! Skvupp.com ble uoffisielt nedlagt den 24. august i den forstand at siden ikke ble vedlikeholdt lenger og oppdateringer sluttet å komme. Noe av skylda for dette var facebook. Jeg oppdaget at dersom jeg skulle ha respons på innleggene mine, så måtte jeg legge dem ut på facebook. Samtidig som facebook kom, sluttet også folk å svare på innleggene mine på denne siden.

Grunnen til at jeg nå starter opp skvupp.com igjen er at da facebook kom, sluttet jeg samtidig å legge ut lengre innlegg på internett. Mine tidligere lange innlegg ble erstattet av korte kommentarer som knapt fikk sine 15 minutter på facebookveggen. Skvupp.com er en ramme jeg har savnet fordi jeg har så mye mer på hjertet. Dette har ikke nødvendigvis noen høyere verdi. Men faen! Jeg føler for å få disse tankene ut!

Nye skvupp.com er veldig likt gamle skvupp.com: En god blanding av seriøst og useriøst og som vanlig leser jeg selvsagt ikke korrektur. Jeg har heller ikke lagt krefter i design. Hvorfor har jeg ikke lagt krefter i design? Fordi sånt synes jeg bare er kjedelig å drive med. Som tidligere er hele siden programmert av meg selv i rein PHP-kode og jeg har ikke juksa med noe wordpress eller noe annet. Hvorfor gjør jeg det slik? Fordi det er mye gøyere.

Noen endringer er det derimot: Jeg har byttet ut font og fjernet den grelle bakgrunnen, slik at innleggene skal bli lettere å lese. Se på det som en gest. Overskriften er endra på, forandring fryder. Jeg har også koblet denne siden sammen med skvuppfestivalen.no, slik at oppdateringer på den siden også dukker opp her.

Kos dere med skvupp.com!
Yngve
Les/skriv svar p innleggEn million sjiraffer! Tirsdag 24.8.10 21:14

Jeg gratulerer herved Ola med oppnådd en million sjiraffer! Han er dermed en lykkelig eier av en kasse med øl. Det er over 2282 sjiraffer hver dag i løpet av 439 dager. Godt jobba!

http://onemilliongiraffes.com
Les/skriv svar p innlegg 11 svar30 år Fredag 13.8.10 06:02

30 år og endelig voksen! Hurra for meg! Vi sees på Skvuppfestivalen!!
Les/skriv svar p innleggFra bagatell til helvete Torsdag 5.8.10 18:44

Fra bagatell til helvete ble delt ut som gratis kassett på 80-tallet til alle elever i ungdomskolen. Dette var en del av politiets informasjonskampanje mot narkotika. Kampanjen fortsatte på 90-tallet, men vi som gikk på ungdomskolen da fikk ikke kassetten. Derimot ble vi busset avgårde i store mengder for å se en konsert med bandet.

Det er her jeg kan skryte. Disse har jeg faktisk sett live:


Er det bare meg, eller virker veien fra nasking til heroin påfallende rask? Dette bør være nok til å skremme livskjiten ut av enhver som noen gang har nasket.
Les/skriv svar p innlegg 1 svarSkvuppfestivalen oppdatering Sndag 25.7.10 22:43

Alt om Skvuppfestivalen får dere på linken under. Denne siden vil etterhvert bli samkjørt med skvupp.com.

http://festival.skvupp.com
Les/skriv svar p innleggNeste 10 innlegg

765807

beskendeSiste svar:
Warning: Use of undefined constant forum - assumed 'forum' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/f/d/5/skvupp.com/httpd.www/siste.php on line 28 Nybegynner -Roger
RE: RE: RE: RE: Fornøyd Per Sa -Yngve
RE: RE: RE: Fornøyd Per Sandbe -Vidar K
RE: RE: Fornøyd Per Sandberg s -Yngve
RE: Fornøyd Per Sandberg skryt -Vidar K
RE: RE: Anbefaling av vinsett -Jason Mraz
Nedre aldersgrense? -Tale
RE: LOLOLOLOLOL Yngve du eier -Ludde
RE: RE: RE: RE:RE:Feil tittel -Tale
RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE -
Lengste trder
Lang tråd [164]
Vinprosjektet [129]
Direktesendt rapport fra skvup [49]
Dagens blokkfløyte [44]
Hvilken vei skal dorullen heng [31]
Så måtte det skje [23]
flaskekrymping [23]
Varme og arbeid [21]
Mew til Roskilde! [21]
Søt [20]
Darwindagen 2009 [17]
Groggy [14]
Om kjærlighetserklæringer [14]
Telt? [14]
Tigging [13]
diskusjonen utarter seg. [13]
Roskildebillett [12]
RISK på bord [12]
Nytt på nytt [12]
En million sjiraffer! [11]


Siste innlegg i forumet:
Cambodia -tarobitubre
The battle of the big room -Tale
Kjære Yngve -Dronning Maud